POVABILO NA SEJEM IFAT MÜNCHEN

Slovensko društvo za zaščito voda (SDZV) od 14. do 16. maja za svoje člane in simpatizerje organizira obisk sejma IFAT 2018.

Slovensko društvo za zaščito voda (SDZV) organizira za svoje člane in simpatizerje obisk sejma

IFAT 2018 od 14.5. do 16.5 2018.

IFAT je vodilni svetovni sejem za okoljske tehnologije na področju pitne in odpadne vode, kanalizacije, odpadkov ter upravljanja surovin.

Cena znaša 220,00 EUR na osebo (z DDV-jem) in vključuje avtobusni prevoz, strokovno vodenje potovanja, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu s 3* (namestitev v dvoposteljnih sobah), zavarovanje z asistenco v tujini AS in stroške organizacije.
Doplačilo za nočitev v enoposteljni sobi (omejeno število enoposteljnih sob) znaša 110,00 EUR.

Prijave je do 10. marca sprejemal SOLIS TURIZEM Urška Podgoršek s.p., Mariborska cesta 88, 3000 Celje (info@solis-turizem.si, kontaktna oseba  Urška Podgoršek).

PROGRAM

Prvi dan: ponedeljek, 14.5.2018
Zbirališče potnikov v Celju na parkirišču pred Dvorano Zlatorog ob 04.00 in v Ljubljani na parkirišču BTC Atlantis ob 05.00. Sledi vožnja v smeri Avstrije in nadaljevanje poti do Münchna. Po prihodu v bavarsko prestolnico okoli poldneva si bomo ogledali sejem IFAT. Po ogledu sejma sledi vožnja v hotel, namestitev v hotelu in skupna večerja (v režiji SDZV) ter prenočevanje.

Drugi dan: torek 15.5.2016
Po zajtrku v hotelu prevoz do sejmišča. Dan bomo namenili vodenemu ogledu sejma IFAT (EWA, HACH, HUBER, ENDRESS&HAUSER, WILO). Pozno popoldne zbor pred sejmiščem in vožnja do hotela. Sledi skupna večerja (SDZV) in prenočevanje.

Tretji dan: sreda 16.5.2016
Po zajtrku v hotelu sledi dopoldanski strokovno turistični ogled. Po ogledu vrnitev v Slovenijo, prihod v Ljubljano in Celje v večernih urah.

Obveščamo vas, da so prijave zaradi zasedenosti prostih mest že zaključene.

Dr. Marjetka Levstek predsednica SDZV