PRIJAVA

PRIJAVA NA SIMPOZIJ VODNI DNEVI 2021, KI BO POTEKAL 7. IN 8. OKTOBRA 2021 V KONGRESNEM CENTRU RIMSKE TERME V RIMSKIH TOPLICAH, Z MOŽNOSTJO NEPOSREDNEGA SPREMLJANJA PREK SPLETA

Podatki o udeležencu

Podatki o plačniku

Status plačnika

(Do kotizacije za člane so upravičeni posamezniki in podjetja, ki so za leto 2021 poravnali članarino društva in so tudi plačniki kotizacije za udeležbo na simpoziju.)

Članstvo v Inženirski zbornici Slovenija

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na simpoziju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

KOTIZACIJA

Kotizacija za udeležbo na simpoziju v Kongresnem centru znaša:

za člane SDZV                  280 EUR brez DDV-ja (341,60 EUR z DDV-jem)

za nečlane                         340 EUR brez DDV-ja (414,80 EUR z DDV-jem)

Kotizacija za udeležbo na celotnem e-simpoziju znaša:

za člane SDZV                  230 EUR brez DDV-ja (280,60 EUR z DDV-jem)

za nečlane                         290 EUR brez DDV-ja (353,80 EUR z DDV-jem)

Kotizacija za udeležbo na posameznem dnevu e-simpozija znaša:

za člane SDZV                  140 EUR brez DDV-ja (170,80 EUR z DDV-jem)

za nečlane                         175 EUR brez DDV-ja (213,50 EUR z DDV-jem)

POSEBNE UGODNOSTI ZA UDELEŽBO NA SIMPOZIJU:

Za prijave in plačila do 7. septembra 2021 priznamo 10-odstotni popust za kotizacijo.

Ob prijavi treh ali več udeležencev iz istega podjetja priznamo 20-odstotni popust za kotizacijo.

Popusti se seštevajo. Pri predprijavi in plačilu kotizacije do  7. septembra 2021 za tri udeležence ali več iz istega podjetja imate 30-odstotni popust.

Študentom in upokojencem, ki so člani SDZV, priznamo 40-odstotni popust za kotizacijo, brez dodatnih popustov za predprijavo.

PLAČILO KOTIZACIJE

Prijavnica velja kot naročilnica. Udeležba na simpoziju je možna samo ob predhodnem plačilu kotizacije.

Ustrezen znesek kotizacije poravnajte do 5. oktobra  2021 oz. pri uveljavljanju ugodnosti iz naslova predplačil do 7. septembra 2021 na transakcijski račun Inštituta za javne službe, soorganizatorja simpozija: TRR SI56 2900 0005 0747 638, odprt pri Unicredit Banka Slovenija, d. d., BACXSI22, sklic 00 10032020.

Račun bomo plačnikom poslali po zaključku simpozija. Rok plačila za proračunske uporabnike je 30 dni po prejemu računa v skladu s predpisi.

PRIJAVA IN ODJAVA

Zadnje prijave sprejemamo 5. oktobra 2021.

Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je 5. oktober 2021. V primeru nepravočasne odjave in v primeru neudeležbe brez odjave kotizacije ne vračamo oz. jo zaračunamo v celoti. Odjavo pošljite na e-naslov prijave@vodnidnevi.si.