POSLOVNE PREDSTAVITVE

Spoštovani.

Slovensko društvo za zaščito voda tudi letos organizira že tradicionalni simpozij Vodni dnevi, tokrat z osrednjo temo Voda kot vrednota. Simpozij Vodni dnevi 2021 je odlična priložnost, da se med seboj povežejo različne stroke in gospodarske dejavnosti, katerih skupna točka je zaščita voda. Bodite del tega povezovanja in skupaj z nami soustvarjajte sonaravne rešitve.

Načrtujemo dvodnevno srečanje v Rimskih Toplicah, zaradi morebitnih omejitev pri udeležbi v konferenčnem centru pa vzporedno pripravljamo tudi možnost neposrednega spremljanja prek spleta.

Simpozij bo ponudil veliko priložnosti za izmenjavo strokovnih mnenj, stališč in izkušenj, po drugi strani pa je enkratna priložnost za predstavitev podjetij, ki tako ali drugače delujejo na področju vodnega gospodarstva. Ob tem hibridna izvedba še povečuje možnosti in oblike poslovnih predstavitev. Udeležencem simpozija se lahko predstavite v kongresnem centru, poleg tega pa lahko izkoristite tudi različne virtualne možnosti predstavitve in digitalnega mreženja z udeleženci.

Prijazno vabljeni v našo družbo. Izkoristite priložnost za tkanje in povezovanje poslovnih priložnosti, obenem pa omogočite, da tudi letos izvedemo simpozij ter zagotovimo prenos znanja in izkušenj.

Programski odbor
Vodnih dnevov 2021

MOŽNOSTI POSLOVNE PREDSTAVITVE NA E-SIMPOZIJU

1. OSNOVNA PREDSTAVITEV – 250 EUR

• objava logotipa v e-zborniku referatov, ki ga bodo prejeli udeleženci simpozija;
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori.

2. POSLOVNA PREDSTAVITEV – 400 EUR

• poslovna predstavitev podjetja na spletni podstrani simpozija;
  • objava celostranske predstavitve podjetja v e-zborniku referatov, ki jo posreduje sponzor simpozija (lektorirano in oblikovano oglasno sporočilo v pdf formatu velikosti 174 x 239 mm);
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori.

3. CELOVITA POSLOVNA PREDSTAVITEV – 700 EUR

• objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • udeležba enega predstavnika na strokovnem in družabnem delu simpozija ali sodelovanje prek spleta.

4. POSLOVNA PREDSTAVITEV Z MOŽNOSTJO VIDEO PREDSTAVITVE – 800/1.000 EUR

• poslovna predstavitev podjetja na spletni podstrani simpozija;
  • možnost predvajanja videopredstavitve podjetja (do 2 minuti) v času izvajanja simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • udeležba enega/dveh predstavnikov na strokovnem in družabnem delu simpozija ali sodelovanje prek spleta.

5. CELOVITA POSLOVNA PREDSTAVITEV IN SPONZORSTVO E-SIMPOZIJA – 2.000 EUR

• navedba podjetja kot sponzorja simpozija na vabilu na simpozij ter na programu, objavljenem na spletni strani simpozija in posredovanem prek e-najav simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • udeležba dveh predstavnikov na strokovnem in družabnem delu simpozija ali sodelovanje prek spleta.

Predstavitvene možnosti se lahko dopolnjujejo in različno kombinirajo ter prilagodijo vašim poslovnim potrebam. Po dogovoru zagotovimo lektoriranje in oblikovanje predstavitvenega oglasa v zborniku.

Za podrobnejše informacije nam pišite na e-naslov info@vodnidnevi.si ali pokličite mag. Stanko Cerkvenik na telefonsko številko 041 821 821.

Prenesi poslovno predstavitrev v pdf zapisu.

Programski odbor
Vodnih dnevov 2021