POSLOVNE PREDSTAVITVE

Spoštovani.

Sredi oktobra bo ponovno priložnost za strokovno srečanje in povezovanje poslovnih priložnosti na tradicionalnem simpoziju Vodni dnevi 2022. Dvodnevni dogodek bo potekal v Kongresnem centru Rimske terme, z možnostjo neposrednega spremljanja prek spleta.

Osredja tema letošnjega simpozija je Voda – skrito naj postane vidno. V ospredje bomo postavili očem nevidne dele vodnega kroga, v katerem voda na našem modrem planetu nenehno potuje, ter pozornost posvetili tudi pojavom v različnih vodnih okoljih, ki jih ne poznamo dovolj, premalo znanim posledicam rabe vode ter vplivom človekovega delovanja, kot tudi še ne dovolj poznanim rešitvam za zaščito količinskega in kakovostnega stanja voda.

Podpiranje simpozija v obliki sponzoriranja dogodka je eden izmed uspešnejših načinov negovanja obstoječih poslovnih partnerstev in tkanja novih poslovnih priložnosti. Z usmerjeno predstavitvijo ciljni skupini in neposredno komunikacijo z udeleženci simpozija si kot sponzorji dogodka lahko gradite in utrjujete vašo prepoznavnost na vodnem področju.

V nadaljevanju so predstavljene možnosti poslovne predstavitve na simpoziju. Udeležencem simpozija se lahko predstavite v kongresnem centru, poleg tega pa lahko izkoristite tudi različne virtualne možnosti, da bo vaša predstavitev kar najbolj prodorna. Omogočili vam bomo predvajanje video predstavitve, interaktivno in s konceptom bomo izkoristili tudi čas za odmor. Poskrbljeno bo tudi za spletno mreženje in druženje. Povezali se boste lahko tudi z ostalimi udeleženci, sodelovali v skupinskih klepetalnicah ali pa sestankovali zasebno.

Izkoristite poslovno priložnost, da tudi vaše podjetje postane vidno in vsem poznano.

Programski odbor
Vodnih dnevov 2022

MOŽNOSTI POSLOVNE PREDSTAVITVE NA E-SIMPOZIJU

1. OSNOVNA PREDSTAVITEV – 250 EUR

• objava logotipa v e-zborniku referatov, ki ga bodo prejeli udeleženci simpozija;
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori.

2. POSLOVNA PREDSTAVITEV – 400 EUR

• poslovna predstavitev podjetja na spletni podstrani simpozija;
  • objava celostranske predstavitve podjetja v e-zborniku referatov, ki jo posreduje sponzor simpozija (lektorirano in oblikovano oglasno sporočilo v pdf formatu velikosti 174 x 239 mm);
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori.

3. CELOVITA POSLOVNA PREDSTAVITEV – 700 EUR

• objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • udeležba enega predstavnika na strokovnem in družabnem delu simpozija ali sodelovanje prek spleta.

4. POSLOVNA PREDSTAVITEV Z MOŽNOSTJO VIDEO PREDSTAVITVE – 800/1.000 EUR

• poslovna predstavitev podjetja na spletni podstrani simpozija;
  • možnost predvajanja videopredstavitve podjetja (do 2 minuti) v času izvajanja simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • udeležba enega/dveh predstavnikov na strokovnem in družabnem delu simpozija ali sodelovanje prek spleta.

5. CELOVITA POSLOVNA PREDSTAVITEV IN SPONZORSTVO E-SIMPOZIJA – 2.000 EUR

• navedba podjetja kot sponzorja simpozija na vabilu na simpozij ter na programu, objavljenem na spletni strani simpozija in posredovanem prek e-najav simpozija;
  • objava logotipa v e-predstavitvi sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • udeležba dveh predstavnikov na strokovnem in družabnem delu simpozija ali sodelovanje prek spleta.

Predstavitvene možnosti se lahko dopolnjujejo in različno kombinirajo ter prilagodijo vašim poslovnim potrebam. Po dogovoru zagotovimo lektoriranje in oblikovanje predstavitvenega oglasa v zborniku.

Za podrobnejše informacije nam pišite na e-naslov info@vodnidnevi.si ali pokličite mag. Stanko Cerkvenik na telefonsko številko 041 821 821.

Prenesi poslovno predstavitrev v pdf zapisu.

Programski odbor
Vodnih dnevov 2022