POSLOVNE PREDSTAVITVE

Spoštovani!

Slovensko društvo za zaščito voda tudi letos organizira simpozij Vodni dnevi z mednarodno udeležbo. Osrednja tema letošnjega simpozija je Obzorje 2020: Voda kot družbeni izziv.

Obzorje 2020 je največji program EU za raziskave in razvoj, ki je v sedemletnem obdobju na trg prenesel raziskovalne zamisli in je v želji po napredku ter spodbujanju gospodarske rasti med seboj povezal tako raziskovalni kot aplikativni kader. Usmerjen je na tri ključna področja: znanost, vodilni položaj v panogi in družbene izzive. Ker je voda povezovalni člen in nujno potrebna surovina za obstoj in rast gospodarstva, jo bomo na letošnjih Vodnih dnevih obravnavali tudi s stališča aktualnih družbenih izzivov s poudarkom na varovanju narave.

Načrtovali smo dvodnevno srečanje v Rimskih Toplicah, a nam je epidemija prekrižala načrte. Ker se zavedamo, da sta v teh časih znanje in izmenjava strokovnih mnenj pomembnejša kot kdaj koli prej, smo se odločili, da izvedbo simpozija prilagodimo spremenjenim okoliščinam in z udeleženci delimo aktualne strokovne vsebine, rezultate zanimivih raziskav, izkušnje dobrih praks na drugačen, predvsem pa za vse varen način. Spremenjeni izvedbi simpozija smo prilagodili tudi predstavitvene možnosti.

Simpozij bo potekal v živo iz studia, udeleženci ga bodo lahko spremljali neposredno prek spleta in v tem okviru bo priložnost, da se s svojo poslovno predstavitvijo vključite neposredno v program in predstavite udeležencem e-simpozija. Poskrbljeno bo tudi za spletno mreženje in druženje. Povezali se boste lahko tudi z ostalimi udeleženci, sodelovali v skupinskih klepetalnicah ali pa sestankovali zasebno. Čeprav bo dogodek potekal na daljavo, boste imeli občutek, da ste ves čas z nami. Za sponzorje, ki boste to želeli, pa bomo ekskluzivno zagotovili tudi mesto v studiu, ki bo predvidoma v Kongresnem centru Rimske terme, kjer boste lahko v živo spremljali predavanja in okrogle mize ter se neposredno vključili v razprave.

»Odgovorno povezani, da zaščitimo naše vode« je naše ključno vodilo pri izvedbi letošnjega simpozija. Prijazno vas vabimo, da se nam kljub spremenjenim okoliščinam pridružite na daljavo in izkoristite priložnost, da v okviru simpozija predstavite svoje podjetje širšemu strokovnemu krogu in obenem omogočite, da tudi letos izvedemo simpozij in zagotovimo prenos znanja in izkušenj.

Programski odbor
Vodnih dnevov 2020

MOŽNOSTI POSLOVNE PREDSTAVITVE NA E-SIMPOZIJU

1. OSNOVNA PREDSTAVITEV – 250 EUR

• objava logotipa v e-zborniku referatov, ki ga bodo prejeli udeleženci simpozija;
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • objava logotipa na predstavitveni prezentaciji sponzorjev pred predavanji in med odmori.

2. POSLOVNA PREDSTAVITEV – 400 EUR

• poslovna predstavitev podjetja na spletni podstrani simpozija;
  • objava celostranske predstavitve podjetja v e-zborniku referatov, ki jo posreduje sponzor simpozija (lektorirano in oblikovano oglasno sporočilo v pdf formatu, velikosti 174 x 239 mm);

3. CELOVITA POSLOVNA PREDSTAVITEV – 700 EUR

• objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • objava logotipa na predstavitveni prezentaciji sponzorjev pred predavanji in med odmori;
  • on-line sodelovanje enega udeleženca na e-simpoziju ali fizična udeležba v studiu.

4. POSLOVNA PREDSTAVITEV Z MOŽNOSTJO VIDEO PREDSTAVITVE – 800/1.000 EUR

• poslovna predstavitev podjetja na spletni podstrani simpozija;
  • možnost predvajanja video predstavitve podjetja (do 2 minuti) v času izvajanja simpozija;
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • on-line sodelovanje enega/dveh udeležencev na e-simpoziju ali fizična udeležba v studiu.

5. CELOVITA POSLOVNA PREDSTAVITEV IN SPONZORSTVO E-SIMPOZIJA – 2.000 EUR

• navedba podjetja kot sponzorja simpozija na vabilu na simpozij, na programu objavljenem na spletni strani simpozija in posredovanem prek e-najav simpozija;
  • objava logotipa na spletni strani simpozija;
  • on-line sodelovanje dveh udeležencev na e-simpoziju ali fizična udeležba v studiu.

Predstavitvene možnosti se lahko dopolnjujejo in različno kombinirajo ter prilagodijo poslovnim potrebam sponzorjev. Po dogovoru zagotovimo lektoriranje in oblikovanje predstavitvenega oglasa v zborniku.

Za podrobnejše informacije nam pišite na e-naslov info@vodnidnevi.si ali pokličite mag. Stanko Cerkvenik na tel. št. 041 821 821.

Programski odbor
Vodni dnevi 2020