SDZV na sejmu Voda AQUA, GR Ljubljana, 2. – 4. 10. 2018

Slovensko društvo za zaščito voda se bo letos predstavilo na sejmu VODA AQUA, prvem tovrstnem B2B sejmu pri nas, ki bo od 2. do 4. oktobra potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vabimo vas, da nas obiščete v hali A na razstavnem prostoru št. 200 ter spremljate predavanja, ki jih bomo v okviru Business Foruma izvajali člani UO SDZV.

Zaradi narave sejma B2B je vstop mogoč le preko povabila enega od razstavljavcev. Tako v času sejma obisk z nakupom klasične vstopnice na GR ni mogoč, pač pa vsakemu obiskovalcu organizator sejma (ICP d.o.o, Pristovškova ul. 16, SI – 3212 Vojnik, www.icm.si) omogoča brezplačen vstop tudi preko Slovenskega društva za zaščito voda, pri čemer število obiskovalcev ni omejeno.

Vabimo vse zainteresirane, ki se želite preko našega društva udeležiti sejma VODA AQUA, da se pravočasno registrirate na tej povezavi, ob izpolnjevanju obrazca pa pod ključno besedo (Keyword) navedite kratico SDZV.

Obrazec je pripravljen v angleškem jeziku, kot je običajno za tovrstne sejme B2B. Po registraciji boste na svoj elektronski naslov prejeli potrdilo, ki velja kot vstopnica. Potrdilo je potrebno natisniti in ga prinesti s seboj na sejem. Registracija je mogoča do četrtka, 4. oktobra 2018 do 13. ure.

Seznam predavanj SDZV v okviru Business Foruma v času sejma VODA AQUA:

Torek, 2. 10. 2018

11.00 do 11.30 Kdo smo SDZV?

14.00 do 14.30 Pomeni in načini čiščenja na razpršenih območjih

Predavateljica dr. Marjetka Levstek

Sreda, 3. 10. 2018

12.00 do 12.30 Odpadno jedilno olje je koristna surovina

Predavateljica dr. Marjetka Levstek

Četrtek, 4. 10. 2018

13.00 do 13.30 WC školjka ni koš za smeti

Predavateljica mag. Mojca Vrbančič

V priponki BUSINESS FORUM PREDAVANJA.